Национален Регистър за
Ново Строителство и Реконструкция

Последна актуализация:
 
31 строителни обекта,
добавени в базата данни
 
 
Категории новини:
   
 
Новини:
 

Проект за спортен и атракционен комплекс

Подготвя се проект за нов спортен и атракционен комплекс в София. Предвижда се изграждането на открит спортен комплекс с обслужващи сгради и голяма паркова зона. Застроената площ на съоръженията е близо 2 дка, а останалите 20 000 кв, м са планирани за парк. Предвижда се обособяване на обслужваща сграда, заведения и паркинг. Виж повече

Категория: Офис сграда Атракционни и спортни сгради
преди 1584 дни, at 27.03.2013


Още новини

Напредва грубия строеж на първи етап от нов жилищен комплекс в Пловдив. Проектът се състои от четири сгради, като етап 1 включва изграждането на четвъртата сграда. Тя е проектирана с партер, четири етажа и едно подпокривно ниво. На партера има търговски площи, ресторант, гаражи и технически помещения.

Нов жилищен комплекс в Пловдив
Категория: Жилищна сграда/група
преди 12 часа, 38 минути, на 28.07.2017

Грубия строеж достига кота 0 на нова жилищна сграда в София. Новото строителство е разположено в общ имот от 2 434 кв. м и е проектирано с партер, пет основни етажа и мансардно ниво. Партерното ниво разполага с 3 търговски помещения и гаражи.

Строеж на жилищна сграда в София
Категория: Жилищна сграда/група
преди 13 часа, 07 минути, на 28.07.2017

Напредват довършителните дейности по нов търговско-сервизен комплекс в Бургас. Новото строителство е разположено в имот от 2 496 кв. м. Сградата е проектирана с полуподземно ниво и два етажа.

Строителство на търговско-сервизен комплекс
Категория: Търговска сграда
преди 1 ден, 52 минути, на 27.07.2017

 
 

Baumit

Банка ДСК

Sika

Etem


BCC