Национален Регистър за
Ново Строителство и Реконструкция

Последна актуализация:
 
31 строителни обекта,
добавени в базата данни
 
 
Категории новини:
   
 
Новини:
 

Проект за административна сграда в София

В проектна подготовка е нова офис сграда в централната част на София. Разположена е в имот от близо 650 кв. м и е проектирана с едно подземно ниво, партер и шест етажа и мансардно ниво. Партерното ниво разполага с фоайе и рецепция и два офиса. Следващите надземни етажа на сградата разполагат офис помещения. В подземното ниво е планиран паркинг с паркоместа и технически помещения. Виж повече

Категория: Офис сграда
преди 1583 дни, at 28.03.2013


Още новини

Напредва грубия строеж на първи етап от нов жилищен комплекс в Пловдив. Проектът се състои от четири сгради, като етап 1 включва изграждането на четвъртата сграда. Тя е проектирана с партер, четири етажа и едно подпокривно ниво. На партера има търговски площи, ресторант, гаражи и технически помещения.

Нов жилищен комплекс в Пловдив
Категория: Жилищна сграда/група
преди 12 часа, 41 минути, на 28.07.2017

Грубия строеж достига кота 0 на нова жилищна сграда в София. Новото строителство е разположено в общ имот от 2 434 кв. м и е проектирано с партер, пет основни етажа и мансардно ниво. Партерното ниво разполага с 3 търговски помещения и гаражи.

Строеж на жилищна сграда в София
Категория: Жилищна сграда/група
преди 13 часа, 10 минути, на 28.07.2017

Напредват довършителните дейности по нов търговско-сервизен комплекс в Бургас. Новото строителство е разположено в имот от 2 496 кв. м. Сградата е проектирана с полуподземно ниво и два етажа.

Строителство на търговско-сервизен комплекс
Категория: Търговска сграда
преди 1 ден, 55 минути, на 27.07.2017

 
 

Baumit

Банка ДСК

Sika

Etem


BCC