Статистика и Анализи

Над 300 лектора във Форум Реал - Първият в света Виртуален Форум и Изложение за Недвижими Имоти, Инвестиции, Строителство и Иновации

12.11.2020

Първият в света Виртуален Форум и Изложение за Недвижими Имоти, Инвестиции, Строителство и Иновации ще се проведе в България

За първи път в историята над 30,000 човека от цяла България се очаква да посетят виртуалния Форум Реал (www.forum-real.com) на 3-5 декември 2020.

 

Над 300 експерти ще участват като лектори в най-мащабната конферентна програма по темата. За нуждите на Форума ще бъдат създадени 3 виртуални конферентни и няколко изложбени зали. Сред лекторите са най-изявените инвеститори, архитекти, строители, финансисти и анализатори, дизайнери, иноватори, учени, общественици и представители на изпълнителната и общински власти в България.

 

Форумът за недвижими имоти, инвестиции, строителство и иновации се провежда под егидата на Кмета на София, г-жа Йорданка Фандъкова, под патронажа на Министъра на Регионалното Развитие и Благоустройство, г-жа Петя Аврамова и със стратегическото партньорство на Камарата на Строителите,  Национално Сдружение Недвижими имоти, Съюза на Архитектите, Националната Асоциация на Строителните Предприемачи и много други.

Основни Акценти:

В рамките на 3 дни, посетителите ще могат да чуят над 70 различни дискусии на теми, които пряко касаят всички:

Какво се случва с цените на имотите – тенденции и очаквания?

Кои градове и кои квартали са най-предпочитани и с най-голям потенциал като инвестиция?

Каква е ролята на умния дом в ежедневието ни в следващите месеци и години?

Как ще изглеждат домовете и офисите в близко бъдеще?

Какво е качеството на въздуха и как влияе на цените на имотите?

Какво прави един град умен и как транспорта ще се променя?

Какви са иновациите в строителството и интериорния дизайн?

Какво се случва с офис имотите?

Какви са тенденциите при търговските площи?

и много други.

Цялата конферентна програма може да разгледате тук



Наред с темите, които касаят всички в зала Форум, в зала Бизнес Иновации има и много специализирани дискусии за всички участници на строително-инвестиционния пазар.

Посетителите ще могат да присъстват и на специализирани работни срещи и обучения от водещи архитекти, интериорни дизайнери, икономисти и анализатори.

Форум Реал се осъществява с медийното партньорство на Нова Телевизия, НетИнфо, ИдеаКом, Мол Адвъртайзинг, mail.bg и други.

 

Благодарение на медийните партньорите и спонсорите на събитието: СисТех, Шнайдер Електрик, Сигнифай, Икор, Милкана и други посетителите на Форум Реал ще могат безплатно да присъстват в конферентната програма и да разгледат виртуалното изложение. 

Вземете своя безплатен билети тук

 

Заявете своя безплатен щанд тук

 

За повече информация: www.forum-real.com


За последните 72 часа

26  строителни обекта,
добавени в базата данни