www.bcc.bg    Български English
Начало Новини Указател Цени
Досие за проектант:
Фекта ЕООД
  Назад  
  Централен офис
Град Варна
Адрес ул. Македония 18
Лице за контакт

За да видите тези както и всички други данни за този участник се изисква регистрация.

Регистрирате се сега или влезте в системата.

Телефон
Факс
Email
Web

Специализация
(обекти ново строителство и реконструкции) за периода 10/2003 - 04/2017

  На база проектирани обекти

Изисква регистрация 


  Общо изпълнено проектиране

Изисква регистрация 


  Географско разпределение по обеми (РЗП)

Изисква регистрация 





Ако не намирате своята фирма сред 19 612 или има промяна в данните ви за контакт, които не са отразени в Регистъра за ново строитество и реконструкции - моля свържете се с нас.
Вижте как работи регистъра:
 

Тествайте как работи регистъра за ново строителство и реконструкции, вижте информацията, която предоставя и как ще ви помогне да увеличите продажбите си още днес!

 
 
Пълен профил на Фекта ЕООД:
 

Вижте пълния професионален профил на Фекта ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Фекта ЕООД, която не можете да намерите никъде другаде.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ още сега (регистрацията отнема 5 минути) се за достъп до Националния Регистър за Ново Строителство и Реконструкция в България и научете всичко за всеки строителен обект и участниците в българския строително-инвестиционния пазар.

 
 

© 2017 bcc.bg. Всички права запазени. Общи условия.
Съдържанието на този сайт е информативно и е предназначено за лично/вътрешно фирмено ползване. Данните и материалите в сайта не претендират за 100% представителност за пазара. Всички права запазени. Всяко друго използване на сайта като цяло или част от него, използване на текстов и/или снимков материал за цели включващи но не лимитирани до публично предстявяне, модификация, дистрибуция, публикация и пр. без предварително писмено разрешение от www.bcc.bg е строго забранено и ще се преследва с цялата строгост на закона.