www.bcc.bg    Български English
Начало Новини Указател Цени
Досие за проектант:
Фекта ЕООД
  Назад  
  Централен офис
Град Варна
Адрес ул. Македония 18
Лице за контакт

За да видите тези както и всички други данни за този участник се изисква регистрация.

Регистрирате се сега или влезте в системата.

Телефон
Факс
Email
Web

Специализация
(обекти ново строителство и реконструкции) за периода 10/2003 - 10/2017

  На база проектирани обекти

Изисква регистрация 


  Общо изпълнено проектиране

Изисква регистрация 


  Географско разпределение по обеми (РЗП)

Изисква регистрация 

Всички проекти на компанията 
Ако не намирате своята фирма сред 20 428 или има промяна в данните ви за контакт, които не са отразени в Регистъра за ново строитество и реконструкции - моля свържете се с нас.
Вижте как работи регистъра:
 

Тествайте как работи регистъра за ново строителство и реконструкции, вижте информацията, която предоставя и как ще ви помогне да увеличите продажбите си още днес!

 
 
Пълен профил на Фекта ЕООД:
 

Вижте пълния професионален профил на Фекта ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Фекта ЕООД, която не можете да намерите никъде другаде.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ още сега (регистрацията отнема 5 минути) се за достъп до Националния Регистър за Ново Строителство и Реконструкция в България и научете всичко за всеки строителен обект и участниците в българския строително-инвестиционния пазар.

 
 

© 2017 bcc.bg. Всички права запазени. Общи условия.
Съдържанието на този сайт е информативно и е предназначено за лично/вътрешно фирмено ползване. Данните и материалите в сайта не претендират за 100% представителност за пазара. Всички права запазени. Всяко друго използване на сайта като цяло или част от него, използване на текстов и/или снимков материал за цели включващи но не лимитирани до публично предстявяне, модификация, дистрибуция, публикация и пр. без предварително писмено разрешение от www.bcc.bg е строго забранено и ще се преследва с цялата строгост на закона.