Досие за Доставчик
Етем България ЕАД


За фирмата


Описание

Основана през 1971 г. ЕТЕМ заема бързо лидерските позиции в областта на алуминиевата екструзия и е сред най-обещаващите компании в Югоизточна Европа.   ЕТЕМ е първата компания, която изцяло е интегрирала процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.     С двете си фабрики, в Атина, Гърция и София, България, и годишен капацитет, който надхвърля 40.000 т/год., ETEM гарантира постоянна и непрекъсната доставка на своята продукция. ЕТЕМ е международна компания с износ, който надхвърля 70% от производството и с присъствие в над 20 страни. Фирмата постоянно инвестира в иновации, оборудване и персонал.   С над 40 години опит в секторите проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви индустриални профили, ЕТЕМ е фирма, която предлага продукти и услуги с добавена стойност на своите клиенти като изгражда с тях дълготрайни отношения, които се основават на доверие, почтеност и последователност.   ЕТЕМ притежава силни позиции в Югоизточна Европа и се стреми постоянно към развитие в нови страни и пазари. С ефективна структура и много добре обучен персонал, компанията изпълнява стратегическата си цел да разбере и задоволи нуждите на всеки един пазар, помагайки на клиентите си да постигат своите цели.   Персоналът на ЕТЕМ предлага пълния набор услуги на клиентите си, обхващащ целия цикъл на проекта. От самото начало на един нов проект екипът помага на заинтересованата страна да избере най-добрия продукт или решение съобразно неговите изисквания. Съдейства на архитекта или инженера да определи спецификациите на проекта, а също така може да предложи и техническа помощ или обучение на строителите и монтажниците.


Дейности
Адрес на управление
Адрес София 1220, бул. Илиянци 119А
Лице за контакт София
Телефон +359 2 921 91 11
Факс +359 2 931 12 39
Email etem.bg@etem.com
Уебсайт www.etem.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 08/2007 - 03/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Етем България ЕАД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Етем България ЕАД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC



Референтни обекти



Указател на Доставчиците в България по азбучен ред