Досие за Доставчик
ТЕХПРО и КО ЕООД


За фирмата

Описание

ТЕХПРО и КО ЕООД е инженерингова компания, която произвежда широк асортимент асансьори и подемни съоръжения -  с хидравлично или въжено задвижване – с машинно или без машинно помещение – в широка гама от товароподемност и дизайн.   Нашия  опит като производител на  цялостни асансьори ни осигурява нужните знания в проектирането, производството, окомплектовката и монтажът на подемни съоръжения.  Нашите основни принципи в работата ни са : Произвеждаме асансьори, в които внедряваме компоненти с европейски произход Индивидуален дизайн и подход в производство на всеки поръчан асансьор Високата надеждност на всеки завършен проект  е наш приоритет   Постоянно се стремим към усъвършенстване и еволюция на продуктите Нашето основно предимство е : Влагаме материали и компоненти с европейски произход и СЕ маркировка Високо качество и надеждност на всеки един компонент   Ние представяме на нашите клиенти изцяло окомплектован продукт.  Техническа поддръжка – от доставка,през монтаж до узаконяването на съоръжението Безопасност на съоръжението с гаранция и сертификати за качество. Пълно техническо досие и инструкции за експлоатация,което предаваме на собственика на съоръжението   Ние сме европейски производител на асансьори. Ние произвеждаме и внедряваме на пазара:   Пътнически асансьори Въжени – електрически, без машинно помещение – серия ECO DRIVE Въжени – електрически, с горно машинно помещение – серия АRТЕМА Хидравлични асансьори – с машинно помещение както и без нужда помещение Панорамни асансьори с индивидуален дизайн Болнични асансьори   Товарни асансьори  и платформи Товарни асансьори – електрически - въжени и хидравлични Товарни платформи Автомобилни асансьори и платформи  Хидравлично задвижване - с превоз на пътници в автомобила Кухненски и сервизни асансьори С електро-въжено задвижване


Дейности
Адрес на управление
Адрес Пловдив, ул.Вълко Шопов 14
Лице за контакт Светослав Казаков
Телефон +359 32 943 611; 0878 27 77 21
Факс
Email office@techpro.bg
Уебсайт www.techpro.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 08/2021 - 03/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на ТЕХПРО и КО ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за ТЕХПРО и КО ЕООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC



Референтни обекти



Указател на Доставчиците в България по азбучен ред