Досие за Доставчик
Милкана ООД


За фирмата


Описание

ПОСТОЯНСТВО – това е философията в политиката на Милкана ООД. Постоянство в инвестициите, постоянство в подбора на специалисти, постоянство с конкурентни цени и високо качество на производството.

С тази философия започнахме през 2003 г. в малък цех за производство на стъклопакети. Открихме складове за търговия с профили и аксесоари за производство на PVC и алуминиева дограма. Разширихме дейността и предложихме на пазара нови продукти – висококачествени ламинирани плоскости, паркети и мебелен обков. Развихме и обработката на стъкло, като инвестирахме в оборудване и машини. 

Времето минаваше и натрупвахме повече знания и опит. Модернизирахме производството на стъклопакети и открихме цехове за изработка на дограма. Днес всички наши производства са сертифицирани, стъклопакетите тествани в независима лаборатория в Италия. Гордеем се, че сме една от малкото български фирми, която продължава да търси и произвежда иновативни продукти. 

От 2010 г. развихме стабилни позиции на италианския пазар. Създадохме бизнес контакти с Белгия, Франция, Германия и Швейцария. На тези пазари се допускат само продукти с високо качество и конкурентни цени, а Милкана ООД произвежда и продава такива. Партньорството с тези страни ни научи да инвестираме в модерно техническо оборудване и постоянна квалификация на специалистите, с цел развитие на нови пазари. 

В услуга на клиентите си, решихме да представим дейността си по един нетрадиционен начин. На 22 март 2013 г. открихме 
единствения по рода си шоурум в страната. Експозицията е разположена на площ от 380 кв.м. и представя продуктите, които произвеждаме и монтираме за вътрешния и външен пазар. Впечатляващи са най-новите и модерни тенденции в производството на алуминиеви и PVC дограми, секционни, ролетни и индустриални гаражни врати, интериорни врати, над 20 вида външни и вътрешни щори, сенници, системи за преграждане от стъкло, парапети.

Днес, благодарение на своя труд и професионализъм, сме надежден и сигурен партньор за много клиенти. Така е, защото нашата философия е постоянство – от първите ни стъпки до днес.


Дейности
Адрес на управление
Адрес гр.Плевен, ул.Кара Колю 1
Лице за контакт Николай Момчилов
Телефон +359 898 220350
Факс +359 64 822505
Email n.momchilov@milkana.bg
Уебсайт www.milkana.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 06/2011 - 06/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Милкана ООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Милкана ООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCCРеферентни обектиУказател на Доставчиците в България по азбучен ред