Досие за Доставчик
Арексим Гарден ЕООД


За фирмата


Описание

Арексим ЕООД е създадена през 1991г. като търговска фирма, а година по-късно е подписан лицензен договор с холандската фирма Hunter Douglas. Съгласно договора Арексим получава правата да произвежда щори с материали, машини и по технологиите на холандската фирма. През май 2007 г. Арексим реорганизира дейността си и една от дъщерните фирми е Арексим Гарден ЕООД, която специализира в производството на щори и търговия с градински мебели. Компанията продължава да фокусира усилията си в изпълнение на стандартите за околната среда, усъвършенстване на производствените процеси, елиминиране на загубите и намаляване на разходите за поддръжка. Нашият опит в производството, доставките по поръчка, монтирането и техническата поддръжка предоставят качествени продукти с отличителните белези на нашия дизайн, отлично изпълнение и изключителна трайност. За производството на щори фирмата разполага с модерна производствена база в Смолян, оборудвана с най-новите машини и технологии в областта. Фирмата продава своите продукти чрез собствените си магазини в София, Пловдив, Варна и Смолян и в цялата страна чрез 85 представителства. В последните години компанията завладява и чужди пазари. Компанията осъзнава, че качеството във всички аспекти на процеси, продукти и услуги е основният ключ за привличане, задържане и увеличаване на клиентите на всеки бизнес. Ние непрекъснато развиваме и подобряваме нашата система за управление на качеството, прилагайки изискванията на стандартите ISO 9001:2000 и ISO14001:2004, за да постигнем максимална проследимост, ефективен мониторинг и контрол на всички процеси от получаването на материалите, през дизайна, производството и опаковането, до доставката на клиента. Обучението на персонала е от първостепенно значение в нашите усилия да направим качеството съществена част от нашата фирмена култура и да печелим от отлично подготвени кадри в рамките на компанията. Понастоящем Арексим Гарден ЕООД произвежда над 200 модела щори и доставя богато разнообразие на градински мебели на световно признати производители. Компанията работи успешно и в областта на вътрешното обзавеждане, предлагайки цялостно решение от идейния проект до пълното обзавеждане на обществени сгради и частни домове. По този начин предлагаме на клиентите си единна визия за интериора и екстериора.


Дейности
Адрес на управление
Адрес Пловдив, бул.Шести Септември 190
Лице за контакт Венера Асенова
Телефон +359(0)32/ 623 312;+359(02)/9818188
Факс
Email plovdiv@areximgarden.bg sofia@areximgarden.bg
Уебсайт http://www.areximgarden.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 05/2016 - 04/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Арексим Гарден ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Арексим Гарден ЕООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC



Референтни обекти



Указател на Доставчиците в България по азбучен ред