Досие за Доставчик
Ико стил ЕООД


За фирмата


Описание

Ико стил ЕООД eсъздадена през 2006 г. с основна сфера на дейност изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. Фирмата разполага с голяма складова база и производствена линия с капацитет и възможност да произвежда големи количества в кратки срокове. Нашите транспортни монтажни групи са с дългогодишен опит и са професионалисти в областта си. Ико стил ЕООД е специализирана в комплексното обслужване на частни и кооперативни клиенти. Основният ни предмет на дейност е консултиране, изработка, монтаж и сервиз на алуминиеви и PVCпрофилни системи. Продуктите, които предлагаме са с доказан произход на утвърдени международни производители. Разполагаме с многообразие, с което отговаряме на изискванията на всеки клиент: системи за прозорци и врати, повдигащи, плъзгащи  и чупещи системи, фасади, тераси, капаци, външни ролетни и вътрешни интериорни щори от ново поколение. Гарантираме Ви качествено обслужване, компетентни съвети и професионално отношение от самото планиране на вашия обект до неговата реализация. За да отговорим на вашите очаквания сме разработили и проучили в детайли особеностите и предимствата на различните видове профили, предлагани на пазара.


Дейности
Адрес на управление
Адрес ул Акад. Стоян Аргиров 50
Лице за контакт Анели Пино
Телефон +359885988566
Факс
Email ikostil@abv.bg
Уебсайт www.ikostil.com
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 01/1970 - 03/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Ико стил ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Ико стил ЕООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC




Указател на Доставчиците в България по азбучен ред