Досие за Доставчик
СисТех България ООД


За фирмата


Описание

Вече 25 години сме водещ дистрибутор на системи за сигурност и контрол, предлагайки надеждно партньорство, високо качество на услугите и продуктите за своите клиенти и партньори. Разполагаме с най-модерните иновативни решения, гарантиращи техническата сигурност и контрол. За да покрием всички съвременни решения за сигурност и контрол си партнираме с над 500 компании в страната и чужбина – производители, интегратори, проектанти и консултанти, разработчици на приложения, агенции за сигурност и охрана. Нашият бизнес модел се основава изключително на професионалното обслужване и дългосрочните партньорски взаимоотношения при проектиране на индивидуални решения. Проектираме, дистрибутираме и създаваме цялостни решения и услуги за: Видеонаблюдение; Мрежово оборудване; Видеодомофонни системи; Контрол и управление на достъп; Пожароизвестителни системи; Сигнално охранителни системи; Озвучителни системи; Автоелектроника; Фокусираме се върху селекцията на продукти във всички области на техническите средства на системите за сигурност; Предлагаме обосновано разнообразие от класове техника, за да покрие всички ценови изисквания на своите клиенти; Работим в тясно сътрудничество със световните лидери в сектора. Продуктовото ни портфолио е гарантирано актуално за нуждите на пазара и следва развитието на техниката в световен мащаб.


Дейности
Адрес на управление
Адрес ул. Васил Радославов 6
Лице за контакт Анатолий Жиянски
Телефон +359 897 80 76 02
Факс
Email office@systeh.bg
Уебсайт www.systeh.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 01/1970 - 04/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на СисТех България ООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за СисТех България ООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC




Указател на Доставчиците в България по азбучен ред