Досие за Доставчик
Милкана ООД


За фирмата


Описание

ПОСТОЯНСТВО – това е философията в политиката на Милкана ООД. Постоянство в инвестициите, постоянство в подбора на специалисти, постоянство с конкурентни цени и високо качество на производството.

С тази философия започнахме през 2003 г. в малък цех за производство на стъклопакети. Открихме складове за търговия с профили и аксесоари за производство на PVC и алуминиева дограма. Разширихме дейността и предложихме на пазара нови продукти – висококачествени ламинирани плоскости, паркети и мебелен обков. Развихме и обработката на стъкло, като инвестирахме в оборудване и машини. 

Времето минаваше и натрупвахме повече знания и опит. Модернизирахме производството на стъклопакети и открихме цехове за изработка на дограма. Днес всички наши производства са сертифицирани, стъклопакетите тествани в независима лаборатория в Италия. Гордеем се, че сме една от малкото български фирми, която продължава да търси и произвежда иновативни продукти. 

От 2010 г. развихме стабилни позиции на италианския пазар. Създадохме бизнес контакти с Белгия, Франция, Германия и Швейцария. На тези пазари се допускат само продукти с високо качество и конкурентни цени, а Милкана ООД произвежда и продава такива. Партньорството с тези страни ни научи да инвестираме в модерно техническо оборудване и постоянна квалификация на специалистите, с цел развитие на нови пазари. 

В услуга на клиентите си, решихме да представим дейността си по един нетрадиционен начин. На 22 март 2013 г. открихме 
единствения по рода си шоурум в страната. Експозицията е разположена на площ от 380 кв.м. и представя продуктите, които произвеждаме и монтираме за вътрешния и външен пазар. Впечатляващи са най-новите и модерни тенденции в производството на алуминиеви и PVC дограми, секционни, ролетни и индустриални гаражни врати, интериорни врати, над 20 вида външни и вътрешни щори, сенници, системи за преграждане от стъкло, парапети.

Днес, благодарение на своя труд и професионализъм, сме надежден и сигурен партньор за много клиенти. Така е, защото нашата философия е постоянство – от първите ни стъпки до днес.


Дейности
Адрес на управление
Адрес гр.Плевен, ул.Кара Колю 1
Лице за контакт Николай Момчилов
Телефон +359 898 220350
Факс +359 64 822505
Email n.momchilov@milkana.bg
Уебсайт www.milkana.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 06/2011 - 03/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Милкана ООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Милкана ООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC



Референтни обекти



Указател на Доставчиците в България по азбучен ред