Досие за Доставчик
Нетуърк Консултинг Груп


За фирмата


Описание

NCGroup е компания специализирана в решения за информационна и физическа сигурност както и решения за видеонаблюдение.
 
Решенията, които предлагаме са във високия клас и позволяват постигане на безкомпромисно ниво както на сигурност, така и на лекота на използване и отказоустойчивост.
 
Ние сме оторизиран дългогодишен  дистрибутор и партньор на HID Global за пълната продуктова гама – Physical Access Control Systems (Системи за физически контрол на достъпа), Secure Issuance (Системи за персонализация с високо ниво на сигурност) и Assure Identity (Системи за логически контрол на достъпа за компютърни мрежи и информационни системи).
 
От август 2016 започнахме предлагането на пълната продуктова гама на Avigilon (част от Motorola Solutions) – компания специализирана в решения за комплексно видеонаблюдение и интегрирано с видеомониторинг управление на контрола на достъп. Тясната интеграция на решенията на Avigilon с четци и управляващи контролери на HID Global позволява постигането  на максимално високо комплексно ниво на сигурност, съчетано с лесна и бърза, ценово оптимизирана инсталация съчетана с гъвкаво управление.
 
Покриването на регулярни обучения за всички продукти и продуктови сегменти ни позволява да поддържаме високо ниво на професионализъм и информираност за всички възможни решения и продукти намиращи се в портфолиото, което предлагаме.


Дейности
Адрес на управление
Адрес бул. Христофор Колумб 64, София Еърпорт Център, Логистичен Център, Сграда 3, Вход 4, 1592 София
Лице за контакт Георги Обретинчев
Телефон +359 2 4003350
Факс
Email info@ncgroup.info
Уебсайт www.NCGroup.info
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 01/1970 - 04/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Нетуърк Консултинг Груп с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Нетуърк Консултинг Груп, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC




Указател на Доставчиците в България по азбучен ред