Досие за Доставчик
Таргет Медия Груп


За фирмата


Описание

Уважаеми настоящи и бъдещи партньори,   Таргет Медия Груп ЕООД  (TMG)  е една от най-големите фирми за продажба на професионална почистваща техника в България.  Специалистите, работещи в нея са изключително добре обучени и готови да съдействат за решаване на всички проблеми, свързани с почистването на подови настилки и тапицерии. Сервизът на фирмата реагира моментално на възникнали проблеми и осигурява гаранционно и извънгаранционно обслужване, като разполага с всички необходими резервни части и консуматив.    Фирмата предлага  висококачествена техника на изгодни цени.   Ето основните отличителни белези на някои от нашите продукти:   Прахосмукачкис маркаPROFI, GHIBLI&WIRBEL, LINDHAUS   В зависимост от модела те са: Леки, тихи, мощни, здрави, надеждни, с хепа филтър, с възможност за засмукване на вода, с дълъг кабел и здрав маркуч, дълъг живот на двигателя, турбо четка, здрав контейнер, антистатична система, термозащита на двигателя и многобройни накрайници. Машини за пране на мокети и тапицерии с маркaRUG DOCTOR Патентована технология – вибрираща четка, мощен вакуум за събиране до 80% от влагата, производителност до 170 кв. м. за час. Икономични, компактни (височина 80см. ), дълъг 3м. маркуч за пране и почистване на мека мебел и стълбища, изключително надеждни. Екстрактори с марка PROFI и GHIBLI&WIRBEL Мощни, надеждни, със силен вакуум, оборудвани с накрайници за килими, мокети, тапицерии и твърди настилки, едномоторни или двумоторни. Подопочистващи автомати с марка GHIBLI&WIRBEL и LINDHAUS   В зависимост от модела те са: Тихи, здрави,  маневрени,  с производителност от 200 до 10 000 кв. м., с големи резервоари, със самоход или с оператор, с режим на икономия на препарат, с батерии, ел. Кабел или хибрид, с интерактивен или обикновен пулт. Таргет Медия Груп ЕООД (TMG) предоставя на своите клиенти и индустриални прахосмукачки с маркаMASTERVAC. Те се отличават със своята здрава конструкция, изключително силен вакуум, много голям дебит, специални филтри с висока степен на филтрация, с възможност да работят в агресивна, токсична или взривоопасна среда. Фирмата изгражда и Централни вакуумни системи в промишлени предприятия, както и вакуумни системи за пренос на насипни материали.


Дейности
Адрес на управление
Адрес бул. България 4
Лице за контакт Петко Моллов
Телефон 0894 494 364
Факс
Email profi.bg@gmail.com
Уебсайт profibulgaria.com
Продукти и услуги
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 01/1970 - 03/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Таргет Медия Груп с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Таргет Медия Груп, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC




Указател на Доставчиците в България по азбучен ред