Досие за Доставчик
Метаморфози 19 ЕООД


За фирмата


Описание

Коради е добре позната марка, спечелила доверието на клиентите си. Ние сме лидер на българския пазар за внос на елегантни мебели и тенти. Нашата мисия е да развиваме естетиката в България, като се придържаме към най-новите тенденции в обзавеждането от водещи дизайнери и производители. Държим на качеството, естетиката и уникалността. Нашите стоки са предназначени за вътрешно и външно обзавеждане на хотели, ресторанти, клубове, апартаментни комплекси, плажове, градини, офиси и домове. Асортиментът ни включва: столове, бар столове, стойки, плотове, маси, дивани и фотьойли, шезлонги, чадъри, тенти, щори, офис и кетъринг мебели. Държим на стабилните и дългосрочни отношения с нашите клиенти, затова гарантираме за качеството на продуктите, които предлагаме.


Дейности
Адрес на управление
Адрес бул. Пазарджишко шосе 120
Лице за контакт Ташо Христов
Телефон 0888828000
Факс
Email shop@coradi.bg
Уебсайт www.coradi.bg
Специализация (обекти ново строителство и реконструкции) за периода 01/1970 - 04/2024

На база инвестиционно портфолио

Обща инвестиция в РЗП

Географско разпределение на инвестициите по обеми (РЗП)

Ако Вашата компания не е представена, по начин по който Вие бихте искали или липсва конкретна информация - можете да я добавите или промените като се регистрирате за фирмен профил.


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ И СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ЗА ВАШ ФИРМЕН ПРОФИЛ

Пълен профил на компанията

Вижте пълния професионален профил на Метаморфози 19 ЕООД с информация за обекти по РЗП, географски разпределение на дейностите, типове обекти и друга детайлна бизнес информация за Метаморфози 19 ЕООД, която не можете да намерите никъде другаде.


Вижте как изглежда примерен фирмен профил


Научете повече за достъпa до BCC




Указател на Доставчиците в България по азбучен ред